Kontakt: mikicsserv@o2.pl
Wiele jest Gm'ów noobów, ale cóż .. ;P
Ja tam odpowiadam na pytania do tutków/gm'ów z nudów.. A dobrze pomóc nowym(i nie tylko ofc)
edit. Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać!
Skarpetka napisał:
Sniper ban za spam postami
Skarpetka, ty wiesz, że nic do Ciebie nie mam, ale to już powiało żalem.. Bo kto tu spamuje postami >.>
Ostatnio edytowany przez Kanq (2009-03-06 21:41:40)
Ja dalem tylko jednego name locka ale potem koles mial unbana.
A i taka dziwna sprawa koles (nicku nie pamietam ale cos w stylu "dupcko", "kupsko") dalem mu bana ok wszystko git patrze kolo do mnie podchodzi identyczni nick tylko ze z podwójną litera(cos w stylu "kupskoo") i zaczyna mnie wyzywac i grozic ze mam dac mu unaban to dalem mu drugiego bana na drugiego chara za nick 5 minut pozniej kolo pierwszym charem (ktos dal mu unabana) podchodzi do mnie i ma czelnosc sie mnie pytac czy moge mu cos dac...
a teraz do sprawy KTO DAL MU UNBANA ZA TAKI NICK?
Skarpetka Forum jest po to aby pisać Te Twoje posty typu "zamykam" "spamujesz" ban za spam" to są największe spamy na tym forum... Dasz mi bana zrobię nowe konto ... Moderator powinien mieć jakiś umysł a nie pisać na prawo i lewo zamykam ! masz bana za spam ! w postach. Wejdź na forum typu "jak być dobrym moderatorem" i sobie poczytaj co i jak . Nie spamuje na forum bo forum jest od pisania już Ci to trzeci raz mówię ale Ty oczywiście nie umiesz zrozumieć.
Ostatnio edytowany przez Sniper (2009-03-07 08:33:04)
lol zes sobie przypomnial xd